4Rebates Network - Redefinire a conceptului de retea expansiva - Proiectul ENTCE.

2 Octombrie 2003

Acordul semnat la data de 2 Octombrie 2003 intre 4Rebates Network si ALTD România prevede crearea de identitate pentru reteaua australiana si concretizarea solutiilor complete de dezvoltare Web oferite Partenerilor de Afaceri de catre compania româneasca de identitate evolutiva, proces desfasurat sub titulatura ENTCE (Enterprise Network Technical and Creative Evolution).

Reteaua de relatii ENTCE insumeaza crearea logotipului de companie si a locatiilor Web detinute de catre 4Rebates Network (cuprinzind, in momentul actual: 4Rebates, Host4Rebates si Dating4Rebates), propagarea marcii inregistrate a companiei australiene, structurarea, asamblarea si implementarea bazelor de date elaborate de catre departamentul ALTD Dezvoltare Web, si monitorizarea fluxului de informatie inregistrat de catre reteaua australiana 4Rebates, fiind finalizat prin stabilirea unui parteneriat strategic intre cele doua companii.

Domnul Sandy Mols, Chief Executive Officer in cadrul retelei australiane 4Rebates a afimat ca “data de 2 Octombrie 2004 simbolizeaza un nou capitol in evolutia companiei noastre, fin perceptibil in conceptele de identitate si solutiile de dezvoltare Web oferite de catre ALTD România. Suntem un Partener de Afaceri care beneficiaza de servicii complete prin intermediul locatiilor noastre on-line, motiv pentru care am acordat carte blanche companiei românesti de identitate evolutiva, incredintand negresit pozitionarea si promovarea on-line a simbolurilor ce converg spre marcile inregistrate in proprietatea companiei noastre. Prin intermediul solutiilor cuprinse in prospectul ENTCE, avem convingerea ca vom obtine efectul scontat in ideea dezvoltarii retelelor noastre in mediul informatic.”

“Semnarea acordului de colaborare intre retelele 4Rebates si compania noastra designeaza un punct de onoare pentru ALTD România, concept de esenta evolutiva subliniat continuu pentru valorificarea solutiilor complete de creare de identitate si dezvoltare Web incluse in cadrul ENTCE. Indicatorii de activitate zilnica se vor conforma cerintelor de indeplinire a proiectului cu maximum de eficienta si costuri de productie justificate”, a remarcat domnul Radu Dranga, Corporate Business Manager in cadrul companiei de identitate evolutiva ALTD România.

“Am adaugat termenul Tehnic in denominatia proiectului ENTCE deoarece vom implementa aplicatii complexe necesare in procesul de administrare si dezvoltare Web, printre care se numara: encriptarea prin metode SSL (Secure Socket Layer), baze de date asamblate in PHP si MySQL, forumuri de discutii si formulare de asistenta on-line, deci viitoarele retele ale 4Rebates vor necesita mentenanta continua, pentru a monitoriza si fluidiza continutul informatic realizat de catre cei peste 1500 de utilizatori ai serviciilor oferite de Partenerul de Afaceri”, a evidentiat domnul Adrian Tanasa, Database Assembler pentru ALTD România.

“Proiectul ENTCE este unul Creativ, dat fiind faptul ca retelele 4Rebates se orienteaza spre furnizarea de servicii adresate utilizatorilor care nu poseda cunostinte informatice avansate, deci pentru persoane care pot oricand sa analizeze si sa evalueze aspectul grafic pe care compania noastra il elaboreaza pentru Partenerul de Afaceri australian, prin intermediul celor sase domenii Web dezvoltate in momentul de fata. Este necesar, asadar, sa implementam factorul uman si perspective de actualitate, persistente prin nuante coloristice create pentru a sugera spatialitate, dinamism si persistenta vizuala” , a observat domnul Vlad Scanteie, Evolution Outliner pentru ALTD România.

Proiectul ENTCE are drept prim punct de dezvoltare conturarea elementelor de actualitate din cadrul segmentului de piata on-line in care Partenerul de Afaceri isi desfasoara activitatea, urmand a extinde metodele de propagare in mediul informatic dezvoltate si personalizate pentru reteaua australiana 4Rebates de catre departamentul ALTD Afaceri Digitale - Analiza, Strategie, Dezvoltare Web.

Despre 4Rebates Network:
Retelele australiene 4Rebates insumeaza un numar vast de utilizatori ai serviciilor de gazduire Web, e-mail, forumuri si cumparaturi on-line, reprezentand un amplasament important in peisajul companiilor australiene care isi desfasoara activitatea in exclusivitate pe Internet. Proiectul ENTCE, al carui termen-limita nu este prestabilit, este in continua dezvoltare structurala si evolutie vizuala si conceptuala, constituind exponentul relatiei pe termen indelungat stabilite intre ALTD România si 4Rebates Network.