Complinirea ansamblului IEC Romania prin solutii complete de dezvoltare Web - Proiectul SAPIENT.

16 Mai 2004

Proiectul SAPIENT, elaborat cu incepere de la data de 5 Aprilie 2004 si finalizat conform indicatorilor de activitate, indeplineste exigentele International Education Center prin integrarea de catre ALTD România a strategiilor de propagare eficienta in mediul comunicational cu valenta formativa.

Similitudinile dintre compania noastra si IEC, privind conceptele de identitate evolutiva, dezvoltare Web si prezentare de solutii IT complete, profileaza activitatea sustinuta de ALTD România in cadrul acestui proiect:

• stilizarea continutului informational existent in cadrul domeniului Web al Partenerului de Afaceri prin crearea de resurse modulabile si de elemente cu rol corectiv,
  • conceperea de catre IEC a fondului textual pentru integrarea in structura noii locatii Web a Partenerului de Afaceri,
  • asamblarea structurilor de baze de date necesare pentru furnizarea de informatii de prim grad utilizatorilor serviciilor oferite de catre Partenerul de Afaceri,
  • accentuarea caracteristicii de cadru prospectiv conturat prin proiectele si activitatile sustinute de International Education Center in vederea realizarii de continut relevant pentru societatea formativa româneasca actuala,
  • creare de identitate educationala pentru ansamblul IEC prin rafinarea grafica a versiunii preliminare a domeniului Web, rezultat al solutiilor complete de dezvoltare Web in concordanta cu strategiile de dezvoltare ale Partenerului de Afaceri;
  • conturarea aspectului de organizatie educationala de nivel sociocultural perceputa ca o parte integranta a societatii românesti contemporane.

Fidel conceptului de identitate evolutiva, tin a aduce recunostinta membrilor IEC România pentru confienta acordata companiei noastre. Noul edificiu Web al International Education Center structureaza, stilizeaza si include in sine elementul educational ce se distinge prin eleganta si evolueaza prin prisma solutiilor complete de identitate oferite de ALTD România.

Despre IEC:

International Education Center România fundamenteaza notiuni educative si desfasoara activitati cu aptitudini formative si rol sociocultural in vederea structurarii de resurse utile persoanelor interesate in obtinerea burselor de studiu oferite de centrele educationale externe institutiilor de cultura românesti.