Design si Dezvoltare Web pentru REMAX Cancun Properties

10 Martie 2005

Proiectul Cancun Properties - RE/MAX a urmarit integrarea identitatii globale REMAX intr-o aplicatie completa de vanzare/inchirere de proprietati cu optiuni avansate de management de continut si cu suport pentru sistem pentru mai multe limbi (engleza/spaniola).

Din punct de vedere al identitatii, am urmarit particularizarea logotipului global REMAX conform zonei Caraibe/Cancun.

Din punct de vedere a aplicatiei web, a fost solicitata o structura informatica impartita pe zona publica, zona de membri si zona de administrare. De asemenea au fost solicitate diverse functii cautare avansata, newsletter, management de continut, structura informatica pentru realizarea operatiilor de inchiriere/vanzare de proprietati prin intermediul agentilor (membri) in sistem conform cu indicatiile globale REMAX.

Pentru acest proiect echipa ALTD a realizat urmatoarele:

• realizare structura informatica;
  • realizare design web in conformitate cu identitatea REMAX Cancun Properties ;
  • dezvoltare web a aplicatiei;

Despre Cancun RE/MAX:

REMAX este una dintre cele mai importante companii imobiliare avand peste 5000 de centre in peste 57 de state ale lumii, cu peste 95000 de Asociatii Imobiliare Asociate. Cancun Properties este unul din cele 5 centre REMAX care acopera zona mexicana Caraibiana de operatii imobiliare.