Destinatii Europene - Ghidul de turism in Europa

20 Iunie 2007

Proiectul Destinatii Europene - Ghidul Tau de Turism in Europa - a avut ca punct de plecare necesitatea aparitiei unui portal care sa detalieze locatiile si destinatiile cele mai importante din Europa si Lume. Structurat pe 3 categorii Destinatii Europene, Destinatii in Romania si Destinatii in Lume , portalul de turism is propune sa fie o resursa de oferte pentru toate gusturile si anotimpurile cat si un loc in care agentiile de turism sa isi intalneasca potentialii clienti.

Compania a dorit un site care sa fie usor de intretinut si de updatat si in acelasi timp sa foloseasca un sistem dedicat de administrare a continutului/imaginilor cat si a conturilor agentiilor de turism.

Pentru acest proiect echipa ALTD a realizat urmatoarele:

* realizare structura informatica ;
* realizare design web ;
* dezvoltare web a aplicatiei ;
* optimizare pentru motoare de cautare ;

Despre Destinatii Europene :

Destinatii Europene este un portal care este in continua crestere avand de la lansare un numar important de vizitatori generat de motoarele de cautare. Portalul isi propune sa devina cel mai important portal de turism din romania cat si o comunitate de membri interesati de turismul cultural in Europa si in Lume.