GlobalFuture - Concepte similare dezvoltate prin Proiectul SCHESS.

14 Octombrie 2003

Proiectul SCHESS (Concepte Sintetizate – Evolutia Heuristica a Societatii Structurale), lansat pe data de 1 Octombrie 2003, si finalizat in timp optim, insumeaza conceptele evolutive ale ALTD România de creare de identitate si eficientizare a solutiilor complete de dezvoltare Web cu spectrul de notiuni cu caracter sociocultural promovate in mediul informatic on-line de catre GlobalFuture, Partener de Afaceri centrat pe studiul analitic al fenomenelor sociale contemporane.

Etapele acestei colaborari, stabilite de comun acord la data de 22 Septembrie 2003, structureaza noua prezenta Web a Partenerului de Afaceri in trei segmente intercorelate: analiza elementelor relevante, creare de identitate evolutiva si integrare de solutii complete de dezvoltare Web, cu nucleu comun pus in valoare prin rezultatele actuale de eficienta si uzabilitate inregistrate de domeniul on-line al GlobalFuture, si cu urmatoarea organizare:

I. Analiza elementelor relevante.
Prima etapa a proiectului SCHESS a centrata pe insumarea materialului documentativ cu caracter pertinent pentru dezvoltarea ulterioara a locatiei Web a Partenerului de Afaceri, un factor important al acestui proces constituind resursele oferite de catre membrii GlobalFuture si de catre compania americana de cercetare in informatica Intel.

II. Creare de identitate evolutiva.
O descriere obiectiva a celei de a doua etape SCHESS este cea conturata de domnului Vlad Scanteie, Evolution Outliner in cadrul companiei noastre, care mentioneaza ca
“o modalitate eficienta de a pune in evidenta elementele de identitate evolutiva ale ALTD atat prin intermediul domeniului Web al GlobalFuture, rafinat de catre compania noastra, cat si cel al logotipului de Partener de Afaceri cu pozitionare de activitate socioculturala reprezinta notiunile de baza dezvoltate in cadrul etapei secundare a SCHESS”.

III. Integrare de solutii complete de dezvoltare Web.
Stagiul final al Proiectului SCHESS a fost elaborat si eficientizat cu rolul de a oferi stabilitate locatiei on-line a GlobalFuture, domnul Adrian Tanasa, cofondator si Database Assembler pentru compania noastra, accentuand ideea ca
“accesibilitatea si uzabilitatea domeniului Web al Partenerului de Afaceri, factori ce transced in eficienta, subliniaza activitatea desfasurata in cadrul dezvoltarii Web a Proiectului SCHESS”.

Gradul de echivalenta dintre directiile de propagare Web conturate de compania româneasca si colaboratorul acesteia in cadrul Proiectului SCHESS se reflecta in plan vizual atat prin conturarea de identitate fin perceptibila prin intermediul locatiei Web a GlobalFuture, cat si prin schimbul mutual de informatii cu caracter educational si sociocultural extrase din analiza evenimentelor de actualitate, cu accent pe diferentierea conceptelor de globalizare, mondializare, structuralizare, structuralism si evolutie heuristica.

Despre GlobalFuture:
Partenerul de Afaceri GlobalFuture analizeaza modul in care globalizarea afecteaza societatea contemporana si rolul important pe care segmentul de populatie tanara il va avea in evolutia tehnologica si culturala mondiala. Interactionand cu Intel Science Talent Search si extins in New York, Liban, Rwanda, Brazilia, Algeria, si Filipine, GlobalFuture elaboreaza momentan proiecte de analiza ce urmeaza a fi finalizate la mijlocul lunii Noiembrie 2003, cand rezultatele acestora vor fi trimise catre compania de cercetare in informatica Intel, pentru o analiza detaliata si benefica atat pentru Partenerul de Afaceri al ALTD, cat si pentru membrii domeniului sau Web. In cadrul proiectului SCHESS, GlobalFuture a oferit continut textual ca element adiacent crearii de identitate, solutiilor complete de dezvoltare Web si strategiilor de eficientizare structurate de ALTD România.