Identitate de corporatie si manual de identitate - Total Computing Solutions

17 Iulie 2006

Infiintata in 2005 Wafi Computer & Technology Services a hotarat crearea unui brand pentru partea Business to Bussiness a serviciilor sale. WCTS a solicitat ALTD crearea numelui , identitatii de corporatie cat si a Manualului de Identitate necesar dezvoltarii acestui brand.

Impreuna cu clientul am optat pentru un nume generic "Total Computing Solutions" un logo usor de retinut, cu rezonanta in mediul informatic, un set de reguli grafice ce pun in evidenta simbolul TCS si pentru  un manual de identitate ce detaliaza folosirea acestuia in papetaria specializata, materialele promotionale si signalistica.

Pentru acest proiect ALTD Romania a realizat urmatoarele:

• logotip si identitate primara;
  • manual de identitate;

Despre Total Computing Solutions:
TCS este un brand WTCS creat pentru a acoperi partea de Hardware (instalare de retele, servere, consultanta si  implementare de sistemte de securitate, consultanta si cumparare de hardware) a serviciilor IT dezvoltate de aceasta.  Total Computing Solutions isi doreste sa devina numarul unu pe piata EAU in sisteme integrate si sa depaseasca asteptarile  clientilor din ce in ce mai numerosi.