Imbinarea unui ansamblu de profesii - Proiectul PPCSP.

22 Noiembrie 2003

Motivul originar in infaptuirea proiectului avansat de catre compania Von Consulting SRL in urma cu doua luni consta in ideea ca piata româneasca din cadrul sferelor de activitate on-line incurajeaza dezvoltarea amplasamentelor Web care prezinta tuturor vizitatorilor oferte destinate facilitarii succesului in plan profesional. Momentul premergator proiectului acorda acestui concept caracteristicile unui paradox, intrucit studiul realizat de catre personalul ALTD nu a conferit grad de importanta nici unui site de domeniu, din lipsa de resurse in concretizarea acelor solutii temeinice si profitabile utilizatorului aflat intr-o continua analiza a ofertelor de profesii sau, prin extensie, pietei economice românesti.

Conturand idei de merit, ALTD s-a angajat in a crea un catalog de profesii inteligent prin ansamblu si distins gratie tinutei vizuale rafinate. Proiectul "O Profesie de Prima Clasa pentru Succesul Personal" (PPCSP) a urmat trei directive care ranverseaza traditionalul WWW in triplul E promovat constant de catre ALTD: Evalueaza, Eficientizeaza, Evolueaza.

Evalueaza. Primul pas a constat in analiza si estimarea competitiei existente pentru firma Von Consulting SRL in cadrul sferelor de activitate ale Internetului. Echipa PPCSP a elaborat o diagrama a directivelor economice de propagare pentru Partenerul de Afaceri ALTD, urmarind realizarile competitorilor comparativ cu principiile de dezvoltare inaintate de catre Von Consulting SRL.

Eficientizeaza. Echipa PPCSP a trecut la transformarea planurilor in materiale testate on-line si imbunatatite prin trimiterea acestora spre analiza unui vast numar de utilizatori ai centrelor de discutii virtuale. Noul amplasament Web a beneficiat de nomenclatura si realizare textuala din partea personalului Von Consulting SRL, pentru a mentine costurile in cadrul bugetului.

Evolueaza. Doua luni de activitate continua s-au concretizat in actualul ansamblu de profesii al firmei Von Consulting SRL - www.RecrutareOnline.ro. Indexarea acestui site in cadrul motoarelor de cautare, mentenanta si elaborarea de continut lingvistic cu relevanta constituie sarcinile asumate de catre Partenerul de Afaceri. Fara indoiala ca ALTD a prezentat si consolidat solutiile sale de creare de identitate si dezvoltare Web ca fiind viabile si deferente, prin crearea unui cadru de activitate lipsit de stres pentru ambii participanti ai proiectului PPCSP.

In calitate de Corporate Business Manager si cofondator al companiei ALTD România, aduc multumiri tuturor membrilor Von Consulting SRL pentru asistenta acordata in indeplinirea cu succes a proiectului PPCSP. Cu siguranta ca privilegiata noastra colaborare va genera elementul de plusvaloare scontat.

Despre Von Consulting SRL România:

Prin ansamblul Web creat si dezvoltat de ALTD, compania Von Consulting SRL România deschide noi perspective angajatorilor si candidatilor aflati in cautare de profesii corect-motivate din punct de vedere economic si financiar, marcand un moment ascendent pe piata actuala a locurilor de munca interne si externe României.