Implementare de concepte evolutive in cadrul CRFN - Proiectul CESCI.

10 August 2003

Data de 10 august 2003 marcheaza finalizarea proiectului CESCI (Comunicare Eficienta prin Solutii si Creatii de Identitate), initiat de catre compania pentru evolutia conceptuala ALTD România si CRFN(Centrul Regional de Facilitare si Negociere), institutie cu importanta in cadrul activitatilor de protejare a drepturilor omului.

“Am solicitat sprijinul ALTD datorita necesitatii de a detine o locatie virtuala cu pagini de tip Web in care rafinamentul si lizibilitatea sa constituie factorul de unicitate al activitatii noastre, propagata din acest moment si in mediul informational electronic” a afirmat doamna Diana Timofte, Director de Programe in cadrul CRFN.

Domnul Radu Dranga, Corporate Business Manager pentru compania româneasca de identitate evolutiva a subliniat ca “proiectul CESCI a avut drept obiectiv accentuarea gradului de rafinament conferit emblemei si a amplasamentului de tip Web pentru Partenerul de Afaceri al ALTD. Concepte de esenta precum: factor de utilitate si propagare inteligenta, extrase din domeniul de activitate al CRFN, se materializeaza atat in cadrul logotipului de companie cat si prin locatia de tip Web dezvoltata de compania noastra. In acelasi timp, au fost imbinate notiunile de flexibilitate in discutii si fermitate, rezultate din statutul Partenerului de Afaceri al ALTD” , adaugand ca “noul amplasament CRFN sugereaza toate aceste concepte si reprezinta un mod evolutiv de prezentare a activitatilor pe care aceasta institutie le prezinta celor interesati de evolutia in mentalitate a persoanelor direct implicate in actiuni de protejare a drepturilor omului.”

“In propagarea creatiilor si a solutiilor de identitate oferite de catre ALTD, suntem impresionati de promptitudine si seriozitate” a concluzionat doamna Diana Timofte.

“Colaborarea deschisa de catre proiectul CESCI, desavarsita prin solutii complete de redefinire identitate si de dezvoltare Web pentru realizarea locatiei virtuale a CRFN, continua pe diferite niveluri, in functie de cerintele Partenerului de Afaceri” a afirmat domnul Radu Dranga, adaugand ca “ALTD a indeplinit sarcinile atribute de catre Partenerul de Proiect si va continua in aceeasi idee, pentru a ramifica aria de propagare a conceptelor de creare de identitate evolutiva”.

Despre Centrul Regional de Facilitare si Negociere (CRFN):
Centrul Regional de Facilitare si Negociere (CRFN) este o organizatie non-profit care interactioneaza cu Guvernul României si UE pentru facilitarea si indeplinirea cu succes a obiectivelor analizate in cadrul dezbaterilor referitoare la distribuirea de fonduri economice, proiecte multimedia si publicitate de anvergura, create pentru a atrage atentia asupra problemelor cotidiene ale României, privita din perspectiva aderarii la Uniunea Europeana.