Perspective noi prin acuratete germanica - Proiectul FEIZ.

2 Septembrie 2003

Contractul de colaborare semnat la data de 2 Iulie 2003 intre ALTD România, companie cu accent pe creare de identitate evolutiva si elaborare de solutii complete de dezvoltare Web, si concernul Bent, Barker, Ridley & Vest (BBRV), trust financiar cu expertiza in furnizarea de servicii financiare viabile si fondare de companii de investitii internationale, cu filiale in Germania, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, transpune notiunile mutuale de structurare a prezentelor Web definite prin rafinament, persistenta si plusvaloare, transpuse in elementul de rentabilitate materializat prin Proiectul FEIZ (Finanzielle Entwicklung Immer Zuerst – Evolutia Financiara in Prim Plan).

Etapele-cadru in onorarea din partea ALTD România a Contractului de Colaborare cu BBRV Germania, stabilite in primele trei zile de conlucrare in mediul FEIZ, constau in crearea prin maniera fin perceptibila a logotipului Partenerului de Afaceri, reactualizarea continutului grafic insumat de catre locatia on-line a BBRV, elaborarea din partea ALTD România de solutii fiabile de tiparire si conturarea de aspect vizual pentru cartile de credit eliberate de catre concernul german, cu realizare de continut textual si mentenanta oferite de catre compania BBRV.

Domnul Vlad Scanteie, Evolution Outliner in cadrul companiei românesti de creare de identitate evolutiva si elaborare de solutii complete de dezvoltare Web, subliniaza modul in care ALTD România a conlucrat cu partenerul german in mediul FEIZ, prin “crearea unui logotip rafinat, conceput ca sinteza a conceptelor-cheie de investitie, plusvaloare si extindere globala, si prezentat drept imagine-simbol a activitatii economice a Partenerului de Afaceri. In maniera similara, ALTD România a reactualizat continutul grafic insumat de catre locatia on-line a BBRV, sintetizand informatiile oferite de catre concernul german in momentul premergator dezvoltarii domeniului sau Web.”

Etapele secundare ale Proiectului FEIZ au constat in elaborarea din partea ALTD România de solutii fiabile de tiparire si conturarea de aspect vizual pentru cartile de credit eliberate de catre concernul german, prin reunirea elementelor de actualitate in mediul informatic on-line cu notiunile de eficientizare financiara structurate de catre BBRV Germania, si oferite in momentele premergatoare semnarii contractului de colaborare cu compania româneasca de creare de identitate evolutiva si elaborare de solutii complete de dezvoltare Web. Studiul efectuat de catre domnul Radu Dranga, Corporate Business Manager pentru ALTD România a facilitat conferirea unui grad de eficienta si plusvaloare acestui stagiu al Proiectului FEIZ, elaborat de catre domnul Adrian Tanasa, Database Assembler ALTD, si evidentiat si de catre numarul mare de utilizatori actuali ai serviciilor de eliberare de carti de credit oferite de catre Partenerul de Afaceri BBRV.

Proiectul FEIZ, finalizat la data de 2 Septembrie 2003, reuneste solutiile ALTD România de conturare de logotip de trust financiar international, creare de identitate evolutiva, tiparire fiabila a imaginilor-simbol cu valoare artistica si dezvoltare in mediul informatic on-line cu asistenta tehnica si structurarea de continut textual oferite de domnul Karl Dorst, Director de Eficientizare pentru BBRV Germania.

Despre Bent, Barker, Ridley & Vest (BBRV):
Furnizor de prima-clasa de solutii financiare pentru clientii medii, mari si de anvergura, concernul financiar Bent, Barker, Ridley & Vest (BBRV) detine o experienta de peste 15 ani in domeniul investitiilor financiare, realizeaza studii de evaluare economica, solutii de plata on-line, fondare de companii si de oficii virtuale globale si consultanta juridica, prin intermediul locatiilor din Germania, Marea Britanie si Statele Unite ale Americii.