Proiectul Evolvent - Creare de identitate pentru Domeniul Organic.

30 Martie 2004

Data de 25 martie 2004 concretizeaza desavarsirea primului obiectiv al ALTD România de proiectare, organizare si imbinare a structurii Organic.ro, sinteza a conceptelor ce atrag originalitate, eficienta si plusvaloare ansamblului de identitate evolutiva.

Domnul Vlad Scanteie, Evolution Outliner in cadrul companiei românesti a confirmat astazi indeplinirea primului obiectiv din cadrul acestui proiect, mentionand ca “Evolvent constituie sinteza ideilor de insemnatate si a solutiilor eficiente pe care ALTD România le promoveaza in mediul informatic prin creare de identitate evolutiva. Reunind conceptele de ascendenta reflectate de structurile organice cu notiuni extrase din sfera matematicii, am creat o identitate cu esenta independenta de prezentarile virtuale existente in mediul informatic românesc actual. Exclusiv pentru utilizatorii acestui tip de servicii si prin expunerea spre utilizare la nivel ridicat de eficienta a solutiilor Domeniului Organic, Evolvent defineste elemente din economie imbinate cu fiabilitatea ansamblelor tehnologice informatice. Sunt incluse aici: servicii de gazduire Web, strategii de structurare si eficientizare a datelor implementate domeniilor virtuale, documente explicative cu relevanta pentru mediul tranzactiv informatic, alaturi de interviuri si prezentari ale persoanelor care prin activitate si profesionalism contribuie la mediatizarea canalelor de comunicare, notiuni exhaustive de identitate si propagare in cadrul locatiilor cu care am stabilit relatii de colaborare.”

Cu referire la resursele care constituie baza dezvoltarii ulterioare a proiectului, domnul Vlad Scanteie a adaugat ca “rezultatele extrase din proiecte educationale, culturale, de editare si optimizare a continutului lingvistic la care ALTD a colaborat in ultimele trei luni de activitate vor transcende in Evolvent, adresat in totalitate utilizatorilor de Internet din România.”

Despre logotipul de identitate creat pentru Domeniul Organic:
Logotipul de identitate ascendenta creat pentru Domeniul Organic simbolizeaza fuziunea dintre nivelurile terestru si celest, intretaind notiunea matematica a notiunii “evolvent” cu linia vizuala prezentata si in cadrul locatiilor ALTD din România si Statele Unite ale Americii. Aspectul si structura literala a cuvantului “organic”, in care desavarsirea primei vocale reprezinta contopirea consoanei finale cu segmentul de cerc sintetizat de noul logotip, desavarsesc primul stagiu al proiectului initiat de catre domnul Vlad Scanteie, cofondatorul companiei românesti de evolutie conceptuala.