Rafinare de identitate si dezvoltare Web pentru retelele Metawire - Proiectul ECD.

3 Noiembrie 2003

Semnarea in urma cu 60 de zile a parteneriatului dintre ALTD România si retelele informatice Metawire si onorarea acestuia in timp optim contureaza activitatea desfasurata in cadrul proiectului “Open Evolution Venture” (Evolutie Conceptuala Deschisa - ECD), centrat pe rafinarea identitatii Partenerului de Afaceri prin implementarea de solutii complete de dezvoltare Web, crearea logotipului de companie redefinita drept mediu informatic evolutiv si propagarea conceptelor ALTD prin intermediul noii locatii on-line a retelelor americane furnizoare de servicii gratuite de gazduire Web.

Domnul Radu Dranga, Corporate Business Manager in cadrul ALTD România, impreuna cu domnii Daniel Selans si Eric Harrison, cofondatori si administratori ai retelelor Metawire, au fost de comun acord asupra conceptelor de rafinare de identitate si a solutiilor de dezvoltare Web pe care domnul Vlad Scanteie, ALTD Evolution Outliner le-a prezentat ca fiind personalizate si elaborate in exclusivitate pentru furnizorul american de servicii gratuite de gazduire Web, atribuind denominatia “Open Evolution Venture” (Evolutie Conceptuala Deschisa - ECD) drept referinta pentru acest proiect colaborativ.

“Proiectul ECD reprezinta marca de succes a relatiei pe termen lung dintre ALTD România si retelele americane Metawire”, a precizat domnul Radu Dranga, cofondator al companiei românesti de identitate evolutiva si servicii complete de dezvoltare Web, mentionand ca “etapele complementare ale acestui proiect includ rafinarea identitatii de retea informatica, crearea si dezvoltarea locatiei Web pentru Partenerul de Afaceri si propagarea conceptelor evolutive implementate de catre ALTD in cadrul noii locatii on-line a retelelor Metawire. Proiectul ECD a fost structurat, asamblat si dezvoltat in conformitate cu termenul limita stabilit de comun acord la data de 3 Septembrie 2003, urmand a fi propagat in mediul informatic atat de catre Partenerul de Afaceri cat si de personalul ALTD România.”

Domnul Daniel Selans, cofondator si Administrator de Sistem pentru retelele Metawire a mentionat ca: “Prezenta noastra in cadrul domeniului informatic on-line si implicit afacerile noastre si rata de profit s-au imbunatatit considerabil in ultimele doua saptamani, termen de testare a solutiilor complete de dezvoltare Web oferite de ALTD România si de eficientizare a serviciilor pe care le oferim continuu celor 2000 de membri actuali ai retelelor noastre. Versiunea finala a locatiei noastre Web, simbol al conceptelor de identitate evolutiva implementate de catre partenerul nostru de afaceri, reuneste elementele esentiale pe care retelele Metawire isi propun sa le promoveze in mediul informatic, alaturi de imaginea-simbol definita de catre ALTD România drept logotip de esenta evolutiva.”

Colaborarea dintre ALTD România si retelele Metawire continua si dupa finalizarea proiectului ECD, avand drept obiective centrale “schimbul mutual de informatii referitoare la probleme de securitate on-line, printre care: encriptarea documentelor, structurarea, dezvoltarea si asamblarea bazelor de date, precum si eficientizarea continutului afisat in cadrul locatiilor on-line in vederea unei promovarii eficiente”, dupa cum a subliniat domnul Adrian Tanasa, Database Assembler pentru compania româneasca de identitate evolutiva si solutii complete de dezvoltare Web, accentuand ideea ca “ALTD România a indeplinit o sarcina importanta prin semnarea parteneriatului cu retelele informatice Metawire, factor de uzabilitate pe care dorim a il integra si in proiectele noastre de viitor.”

Despre retelele informatice Metawire:
Descendenta a retelelor informatice Brained.org si NetworkThis.org, structura Metawire ofera “sursa libera tuturor membrilor si utilizatorilor on-line in cautare de servicii fiabile si eficiente […] consolidate de spatiu virtual nelimitat si evidentiate prin denominatii distincte”, descriere a serviciilor afisata in cadrul locatiei Web a Partenerului de Afaceri al ALTD, cu un numar curent de peste 2.000 conturi de membri activi. Spectrul serviciilor on-line oferite de catre retelele Metawire include: conturi de acces SSH, adrese de e-mail si gazduire si mentenanta a continutului informatic inclus domeniilor Web ale membrilor Metawire, eficientizate prin intermediul platformelor de operare Unix.