Solutii complete pentru trustul de investitii financiare Golden Nestegg Corporation - Proiectul GOLTD.

18 Iunie 2004

Finalizat la data de 18 Iunie 2004, proiectul GOLTD transpune activitatea desfasurata de catre Golden Nestegg Corporation in cadrul extrazonal mediului informatic on-line prin structurarea si dezvoltarea unei prezente Web distincte ce contureaza segmentele complete de integrare IT oferite Partenerilor de Afaceri de catre ALTD Solutii Dezvoltare.

Activitatea continua de dezvoltare Web coordonata in perioada ianuarie-iunie 2004 in colaborare doamna Gloria Garcia, reprezentant al Golden Nestegg Corporation, sintetizeaza etapele Proiectului GOLTD de extragere a elementelor relevante ce definesc statutul de trust de investitii financiare, structurare a resurselor de integrare IT in cadrul noii locatii on-line a Partenerului de Afaceri si concordare a segmentelor de activitate ce contureaza o prezenta distincta si deferenta in cadrul investitiilor financiare externe si interne mediului informatic Web.

Domnul Adrian Tanasa, IT Project Maanager pentru compania româneasca de identitate evolutiva, coordonator al activitatii de dezvoltare Web pentru Golden Nestegg Corporation, mentioneaza ca “ALTD a elaborat solutii complete de integrare IT prin dezvoltare si intercorelare de baze de date pentru administrarea continutului informatic si securizare a elementelor de acces destinate clientilor Partenerului de Afaceri. Am eficientizat desemeni panourile de administrare a informatiilor si de acces personalizat prin dezvoltare de structuri ce faciliteaza mentenanta conturilor si a documentelor adiacente.”

Aspectul evolutiv integrat noii locatii on-line a Golden Nestegg Corporation a fost realizat de catre domnul Vlad Scanteie, Evolution Outliner ALTD România, prin “pozitionarea in mediul on-line a logotipului oferit de catre Golden Nestegg Corporation drept insemn de marca a activitatilor de trust de investitii financiare, structurarea elementelor cu relevanta pentru creatii ALTD ce definesc identitatea deferenta si desavarsirea locatiei Web a Partenerului de Afaceri, cadru informatic ce se distinge prin elementul intrinsec evolutiei de ordin conceptual.”

Putem afirma cu certitudine ca activitatea desfasurata pe parcursul celor cinci luni desemnate pentru Proiectul GOLTD materializeaza solutiile elaborate de segmentul ALTD Dezvoltare, motiv pentru care tin a aduce multumiri doamnei Gloria Garcia, reprezentant al Golden Nestegg Corporation, pentru asistenta si directivele de dezvoltare oferite pentru eficientizarea prezentei on-line a Partenerului de Afaceri ce se distinge prin contur evolutiv si solutii complete pentru investitii financiare.

Proiectul GOLTD, elaborat si dezvoltat de ALTD România pentru Golden Nestegg Corporation prin elemente intrinseci structurilor cu performanta in sfera investitiilor financiare, finalizeaza prima etapa a colaborarii pe termen indelungat dintre cele doua companii, cu extindere prin intermediul Domeniul Organic, exponent al serviciilor personalizate pentru propagare eficienta si mentenanta informatica continua.

Despre Golden Nestegg Corporation:
Extinsa in Statele Unite ale Americii si Republica Panama, Golden Nestegg Corporation este un trust de investitii ce activeaza in cadrul afacerilor extrazonale mediului informatic on-line din anul 2001, cu imagine si prezenta Web dezvoltata si promovata prin intermediul proiectului GOLTD, exponent pentru solutii complete de integrare IT oferite de ALTD România. Cu activitate coordonata de un consiliu de directori format din persoane cu experienta in domeniul investitiilor financiare, Golden Nestegg Corporation structureaza suita de servicii oferite clientilor in trei segmente de investitii ce confera plusvaloare mediului informatic cu aspect evolutiv.