Un portal, milioane de utilizatori - Proiectul idWave.

1 Octombrie 2003

Proiectul idWave, conturat drept evoluare a mediului vizual si acustic de influenta mutuala, reuneste exigentele Partenerului de Afaceri Free Music cu standarde de accesibilitate, uzabilitate si eficienta implementate in cadrul portalului muzical desavarsit prin intermediul solutiilor oferite de compania ALTD România. Etapele acestui proiect, cu arhitectura de portal Web cu trafic fluctuant, extind notiunile de creare de identitate, dezvoltare Web si propagare eficienta, punct originar al conceptului ALTD de identitate evolutiva, cu urmatoarea structura personalizata pentru Partenerul de Afaceri:

idWave: ALTD Crearea de identitate. Prima etapa a presupus organizarea ansamblului de portal on-line realizat pentru a oferi utilizatorilor Partenerului de Afaceri o structura accesibila si fiabila, materializandu-se prin conturarea unei combinatii perfecte intre perspectivele de actualitate si continutul tranzitiv al Free Music. In aceasta idee, “am conturat forme grafice active, extinzand aspectul vizual prin utilizarea nuantelor de verde si albastru, culori-simbol pentru conceptele de prospectiva si de evolutie conceptuala”, fapt subliniat de domnul Vlad Scanteie, Evolution Outliner in cadrul companiei noastre.

idWave: ALTD Dezvoltare Web. Etapa intermediara a sintetizat studiul analitic realizat pentru Partenerul de Afaceri prin implementarea in cadrul portalului on-line Free Music a structurilor elaborate de departamentul ALTD Solutii. Indeplinirea acestui stagiu de dezvoltare a proiectului idWave a fost centrata in jurul afirmatiei domului Adrian Tanasa, Database Assembler: “Un portal on-line necesita mai putina animatie si mai multa stabilitate, astfel incat utilizatorilor cu conexiuni lente sau uzate moral sa le poata fi oferit un continut de informatie echivalent cu cel prezentat celorlalti membri ai Free Music.”

idWave: ALTD Propagare. Extinderea materialului informatic insumat de catre noua locatie Free-Music.com a originat din cadrul solutiilor complete oferite de ALTD România, rezultat concretizat printr-un numar de aproximativ un milion de vizitatori zilnici a locatiei Web a Partenerului de Afaceri Free Music, consecinta incontestabila a standardelor de accesibilitate, uzabilitate si eficienta proiectate si evoluate de catre compania noastra.

Noul domeniu Web al proiectului idWave, cu administrare si continut textual realizat de catre Partenerul nostru de Afaceri, prezinta cu cordialitate vizitatorilor si celor interesati de schimbul informatic mutual un vast numar de documente inglobate sub aspectul evolutiv creat, dezvoltat si propagat de ALTD România.

Despre Free Music:
Free Music, Partener de Afaceri al ALTD România, ofera utilizatorilor serviciilor sale un numar variat de documente audiovizuale prezentate prin intermediul domeniului Web alocat proiectului idWave, cu structura de portal on-line apt pentru a sustine zilnic un numar mediu de un milion de membri si vizitatori, si aspect evolutiv conturat prin intermediul solutiilor elaborate de ALTD România.