Unic General Constructor, subiect al noii campanii de identitate vizuala

2 Iulie 2003

Directivele proiectului DEISC (Dezvoltare de Elemente de Identitate pentru Structuri Constructive), stabilite pe data de 2 iulie 2003 si desavarsite conform termenului limita, au constat in: rafinarea logotipului perceput ca imagine cu valenta de simbol evolutiv, structurarea, crearea si dezvoltarea amplasamentului Web, elaborarea de solutii fiabile de tiparire si repozitionarea identitatii de companie cu ascendenta a factorului de plusvaloare in cadrul constructiilor civile si industriale.

Rafinarea logotipului de companie a reunit elementele considerate esentiale pentru domeniul de dezvoltare a clientului cu trasaturi ce evidentiaza un continut de actualitate in cadrul sferelor de activitate ale Partenerului de Afaceri, prezentandu-se astfel o imagine unica si persistenta ca sinteza a evolutiei in materie de creare de simboluri grafice cu relevanta pentru constructiile civile si industriale purtand emblema UGC România.

Structurarea, crearea si dezvoltarea amplasamentului Web pentru Unic General Constructor a materializat conceptul de integrare desavarsita a noului logotip in cadrul sectiunilor cu descriere a serviciilor si produselor oferite de catre Partenerul de Afaceri ALTD. Evidentierea liniilor ce confera rafinament si claritate perspectivica a fost favorizata de catre prezentarea in ansamblu a factorului de natura umana, pentru a conferi deferenta conceptelor de individualizare si fermitate sugerate de catre aspectul modelului prezentat in cadrul noii locatii Web.

Repozitionarea de identitate de companie a fost confirmata de desavarsirea amplasamentului virtual al Partenerului de Afaceri si prezentarea noului sau logotip intr-o maniera definita prin rafinament si trasaturi de persistenta, factori de eficienta implementati si in cadrul solutiilor de tiparire fiabila materializate prin creionarea pliantului de prezentare a UGC. Alaturi de sloganul si continutul textual oferite de catre Unic General Constructor, echipa ALTD România a indeplinit in timp optim obiectivele proiectului DEISC, motiv pentru care colaborarea noastra, definita prin unicitate si identitate conceptuala evolutiva, continua in conformitate cu cerintele Partenerului de Afaceri.

Despre Unic General Constructor (UGC) România:

UGC România fundamenteaza ideile de merit ce confera plusvaloare companiilor care prin activitate sustinuta in cadrul constructiilor civile si industriale se remarca si in ansamblul Web prin desavarsirea locatiei si prin propagare de catre ALTD România. Profitul ascendent, precum si conceptele similare de evolutie in identitate si rafinamentul oferit de solutii obiective si eficiente, au concretizeaza proiectul DEISC, realizat conform directivelor impuse de catre Partenerul de Afaceri. Noua locatie Web sintetizeaza astfel nota de unicitate acordata pentru Unic General Constructor atat de catre numarul semnificativ de clienti interni si externi României cat si de catre creatiile purtand distinctia ALTD.